isolatie-sandwichpanelen_bezemers-01

Mogelijkheden

  • Fabriekshallen
  • Opslaghallen, distributiecentra
  • Sportaccommodatie’s
  • Koel en geconditioneerde ruimtes
  • Straal of spuitcabines
  • Scheidingswanden
  • Koelcellen

Isolatie-, sandwichpanelen

De isolatiepanelen zijn zelfdragende sandwichpanelen, waarvan de kern bestaat uit geëxpandeerd polystyreen-hardschuim met een volumemassa van 20 kg/m3. Beide zijden zijn bekleed met een sendzimir verzinkte staalplaat. De isolatiekern is van een vlamdovende gemodificeerde kwaliteit (EPS) volgens Euroklasse E.

De vele gebruiksmogelijkheden en de eigenschappen van de EPS-kern maakt het mogelijk perfect tegemoet te komen van uw wensen.

Mogelijkheden

Door middel van een volautomatische computergestuurde productielijn zijn de isolatiepanelen uitstekend geschikt voor koel/vriescellen alsmede voor geconditioneerde ruimtes, Agrarische gebouwen, Industriebouw, Utiliteitsbouw en Sportcomplexen etc.

Brandwerende panelen

De brandwerende sandwichpanelen hebben een kern van Conrock steenwol. De onbrandbare Conrock steenwolkern met een goede isolatie, zorgt voor een optimale brandwerendheid. De permanente vuurbelasting speelt bij de beoordeling van gebouwen op brandrisico een grote rol. Onderstaand vergelijk toont aan dat steenwol nauwelijks een bijdrage levert aan de vuurbelasting.
Brandklasse A1 volgens EN 13501.

Door de vezel structuur van de Conrock wordt de akoestische waarde van het paneel positief beïnvloed. Afhankelijk van de detaillering en het type beplating zorgen de panelen voor een goede geluidsisolatie en een prima geluidsabsorptie. Het bouwbesluit vereist dat de geluidsisolatie voor gevels (Gak) ten minste 20 dB (A) bedraagt. De panelen met minimaal 30 dB (A) voldoen ruim aan de in het bouwbesluit gestelde eisen.